Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Watch 5 serisi her açıdan görüntülendi: İşte yeni tasarım ve renkler

Samsung Galaxy Watch 5 tanıtımı 10 Ağustos’ta Unpacked etkinliğinde gerçekleşecek. Lansmana az bir süre kala, Galaxy Watch 5 ve 5 Pro’yu her açıdan gösteren görseller paylaşıldı.

samsung galaxy watch 5 Tam Boyutta Gör

Samsung Galaxy Watch 5 serisinin tasarımını ortaya çıkaran görseller ilk kez paylaşılmıyor; 91Mobiles, birkaç hafta önce saati 360 derece görmemizi sağlayan görselleri paylaşmıştı. Aradan fazla geçmedi ki, yeni nesil Galaxy Watch’un yüksek kalitede görselleri paylaşıldı; böylelikle Samsung Watch 5’in tasarımı ve renk seçenekleri netleşti.

Samsung Galaxy Watch 5 nasıl olacak?

Sızdırılan görüntüler, Galaxy Watch 5 ve Galaxy Watch 5 Pro’yu her açıdan görmemizi sağlıyor. Yakından bakıldığında, soldaki iki modelin Galaxy Watch 5 Pro olduğu görülüyor. SM-R920 ve SM-R925F model numaralarına sahip olan Watch 5 Pro, 45 mm kasa boyutu ve sportif saat kayışıyla gelecek. Sonraki üç model muhtemelen SM-R900, SM-R905F ve SM-R910 model numaralı Galaxy Watch 5. Watch 5, 40 mm ve 44 mm kasa boyutu ve toka mekanizmalı silikon kayışlarla gelecek.

samsung galaxy watch 5 serisi Tam Boyutta Gör

Samsung Watch 5 Pro, muhtemelen daha büyük kapasiteli pil sebebiyle diğer modele kıyasla daha büyük çerçevelere sahip. İki model de sağ yanda fiziksel düğme ve mikrofona sahip.

Watch 5 serisinin yerleşik GPS ile gelmesi ve 5 metreye kadar suya dayanıklı olması bekleniyor. SM-R925F (Pro model) ve SM-R905F, LTE bağlantısını destekleyecek. Pro, siyah ve kahverengi renklerde görülürken, diğer model rose gold, lavanta ve siyah renk seçeneği sunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim