Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Watch 5 ve Galaxy Watch 5 Pro Türkiye fiyatları açıklandı

Samsung'un Unpacket etkinliğinde tanıtılan yeni Galaxy Watch 5 ve Galaxy Watch 5 Pro Türkiye fiyatları açıklandı. Akıllı saatler Samsung'un resmi sitesinde ön siparişe açılmış durumda.

Samsung Galaxy Watch 5 ve Galaxy Watch 5 pro türkiye fiyatı açıklandı Tam Boyutta Gör

10 Ağustos tarihili Unpacked etkinliği kapsamında duyurulan yeni nesil Samsung Galaxy Watch 5 ve Galaxy Watch 5 Pro akıllı saatlerinin Türkiye fiyatları belli oldu. Samsung'un kendi resmi sitesinde satışa çıkan açılan ürünler için aynı zamanda ön siparişe özel fırsatlar sunuluyor. Öte yandan önceki nesle oranla artan fiyatlar da dikkatlerden kaçmazken sunulan kampanyaların 11 Ağustos-30 Ağustos tarihleri arasında geçerli olduğunun altını çizelim.

Samsung Galaxy Watch 5 serisi, tasarımsal anlamda önceki seriye büyük oranda benziyor. Mevcut tasarım dilini seviyorsanız bu modelleri de seveceksinizdir. Bununla birlikte standart Galaxy Watch 5, iki farklı boyut seçeneğiyle birlikte gelmekte: 44mm ve 40mm. Özellikler bakımından aynı olan akıllı saatler pil ve boyutları bakımından ayrılıyor. Samsung'un yeni akıllı saatleri arasında en dikkat çeken model ise Galaxy Watch 5 Pro oldu. Daha büyük ve daha dayanıklı yapısının yanında firmanın şimdiye kadarki en büyük bataryasına sahip olan akıllı saat sporcular için tercih sebebi olabilir. Samsung Galaxy Watch 5 ve Galaxy Watch 5 Pro hakkında daha detaylı bilgi almak için bu haberimize bakabilirsiniz.

Galaxy Watch 5 Türkiye fiyatı

Samsung Galaxy Watch 5 ve Watch 5 Pro Türkiye fiyatları açıklandı Tam Boyutta Gör

An itibariyle Samsung'un resmi Türkiye sitesinde ön siparişe açılan Galaxy Watch 5'in 40mm Bluetooth modeli için 4.499 TL fiyat belirlenmiş. Bu ürünü 11 Ağustos-30 Ağustos tarihleri arasında ön sipariş verirseniz, 1.499 TL değerindeki Samsung EP-P5400T kablosuz ikili hızlı şarj cihazına (15W) ücretsiz sahip olabilirsiniz. Serinin 44mm Bluetooth versiyonu ise 4.999 TL fiyat etiketine sahip. Aynı şekilde bu cihazı da ön sipariş ile alırsanız kablosuz ikili şarj cihazı hediye olarak geliyor.

Galaxy Watch 5 Pro Türkiye fiyatı

Samsung Galaxy Watch 5 pro türkiye fiyatı açıklandı Tam Boyutta Gör

Galaxy Watch 5 Pro tarfına geldiğimizde ise bizleri elbette daha yüksek bir fiyat karşılıyor. Serinin en büyük ve cazip modeli olan Watch 5 Pro'nun Bluetooth modeli 7.999 TL'den satışa sunulmakta. 30 Ağustos'a kadar vereceğiniz ön siparişlerde yine bu ürün özelinde geçerli kampanyalar sunulmakta. Diğer kardeşlerinde olduğu gibi bu modeli de ön sipariş ile alırsanız 1.499 TL değerindeki Samsung EP-P5400T kablosuz ikili hızlı şarj cihazı hediye olarak geliyor. Ek olarak Watch 5 Pro'ya özel 699 TL değerinde ücretsiz saat kordonu da yine hediye.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14474 kez okundu.
22 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung Galaxy Watch 5, samsung galaxy watch 5 pro ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim