Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Watch 7 Pro kolunuza sığmayacak

Samsung Galaxy Watch 7 Pro akıllı saat modelinin sızdırılan bataryası biraz daha uzun kullanım sürelerine ancak biraz daha kalın gövde tasarımına işaret ediyor. 
Samsung Galaxy Watch 7 Pro Tam Boyutta Gör
Samsung’un akıllı saat pazarındaki en önemli kozu Galaxy Watch serisi bu yıl yedinci kez kullanıcı karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Samsung’un 3 versiyonla çıkaracağı Galaxy Watch 7 serisinde bir de Pro versiyon olacak.

Samsung Galaxy Watch 7 Pro batarya şampiyonu

Samsung Galaxy Watch ailesinde en son 2022 yılında Galaxy Watch 5 Pro modeli karşımıza çıkmıştı. Pro versiyon daha çok bataryaya odaklanıyor ve bu bakımdan boyutları da nispeten biraz daha büyük ve bir miktar daha ağır oluyor.

Samsung Galaxy Watch 7 Pro başvuru belgelerinde 578mAh teorik bataryadan bahsedilmiş. Bu da 600mAh civarında bir nihai kapasiteye denk geliyor. Galaxy Watch 5 Pro modelinde 590mAh batarya mevcuttu. Bu bakımdan yine nispeten kalın bir gövde tasarımı bizi bekliyor.

Galaxy Watch 7 Pro bu sayede en büyük bataryalı ikinci Wear OS cihazı oluyor. TicWatch Pro 5 ise 628mAh bataryaya sahip. Yeni yonga seti ve optimizasyonlar ile Galaxy Watch 7 Pro modelinin iki günü aşan bir kullanım süresi sunacağı tahmin ediliyor. Saat Temmuz ayında Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6 ile birlikte tanıtılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim