Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Watch, dövmeli bileklerde daha iyi çalışacak

Çoğu akıllı saat modelinde olduğu gibi Samsung Galaxy Watch da dövmeli bileklerde olduğu gibi çalışmıyor. Ancak, şirket bu durumu düzeltecek güncellemenin geleceğinin müjdesini verdi.
samsung galaxy watch dövme güncellemesi Tam Boyutta Gör
Samsung, Apple ve diğer markaların neredeyse tüm akıllı saatleri dövmeli bilekte sağlık ve zindelik verilerini okumakta güçlük çekiyor. Mürekkep, saatin bileğe takılı olup olmadığını algılamasını engelliyor. Samsung, Galaxy Watch’larda yaşanan bu sorunu çözmek için güncelleme yayınlayacak.

Dövmeli bileklerde algılama sorunu çözülüyor

Biyometrik verileri ölçmek için optik sensörleri kullanan akıllı saatler, bilekte dövmesi olan kişilerde düzgün çalışmıyor. Sensörler, dövme mürekkebinin arkasını görmekte güçlü çekiyor ve çoğu durumda takma algılaması doğru şekilde çalışmıyor. Samsung, bileğinde dövmesi olan kullanıcılar için algılamayı iyileştirecek bir özellik eklemeye çalışıyor.

Galaxy Wear uygulamasında yetkili bir Samsung topluluğu moderatörü, güncellemenin 2023 ikinci yarısında yayınlanacağını söyledi. Beklenen özellik, One UI Watch 5 ve Wear OS 4 güncellemesi ile birlikte sunulabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim