Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Z Flip için yazılım güncellemesi yayınlandı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, dikey olarak katlanabilen akıllı telefon modeli Galaxy Z Flip için yazılım güncellemesi yayınladı. Güncelleme paketi düzeltmeler ve güvenlik eki ile geliyor.

Samsung Galaxy Z Flip için yazılım güncellemesi yayınlandı

Samsung geçtiğimiz Eylül ayında şirketin yeni katlanabilir akıllı telefon modeli olan  Galaxy Z Flip'i tanıtmıştı. Dikey olarak katlanma özelliğine sahip olan bu akıllı telefon için yazılım güncellemesi dağıtılmaya başlandı.

Kamera performansı iyileştirildi

Şimdilik sadece ABD'deki kullanıcılara sunulan güncelleme, diğer ülkelere de birkaç gün içinde dağıtılacak. F700U1UEU1ATBC sürüm numarasına sahip güncelleme, Mart güvenlik yaması ile birlikte geliyor. Şirketin açıkladığı üzere yeni güncelleme, Galaxy Z Flip modelinde performans yükseltmeleri, hata düzeltmeleri ve bazı önemli kamera iyileştirmeleri sunuyor. Örneğin Single Take kamera modu kullanılırken, kalitenin artırıldığı belirtilmiş ve kameranın genel kararlılığının geliştirildiği de dikkat çekilen diğer notlar arasında.

Samsung Galaxy Z Flip için yazılım güncellemesi yayınlandı Tam Boyutta Gör

Samsung Galaxy Z Flip, 6.7 inç Dinamik AMOLED ekrana ve Qualcomm Snapdragon 855+ yonga setine sahip şirketin ikinci katlanabilir akıllı telefonu. Yana entegre edilmiş parmak izi okuyucu ve 3.300 mAh pil kapasitesi ile gelen cihaz ülkemizde 14.999,00 TL fiyat etiketiyle satılıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim