Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Z Fold 5 özellikleri sızdırıldı: Peki neler sunacak?

Samsung'un yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Fold 5 için ilk sağlam bilgiler geldi. Yaklaşan akıllı telefon, dahili S-Pen yuvası ve Qualcomm'un yeni bir işlemcisinden güç alacak.
Samsung Galaxy Z Fold 5 özellikleri sızdırıldı! Tam Boyutta Gör
Katlanabilir telefon rekabetinde Galaxy Z serisi ile büyük başarı kaydeden Samsung, Fold 4 ve Flip 4'ün halefi olacak Galaxy Z Fold 5 ve Flip 5 için çalışmalara başlamış gibi gözüküyor. Bugün Vietnam merkezli yayın kaynağı The Pixel, Galaxy Z Fold 5 hakkında bazı ilginç detaylar paylaştı.

Galaxy Z Fold 5 özellikleri gün yüzüne çıktı

The Pixel tarafından bildirilenlere göre sektöre yakın kaynaklar, Samsung Galaxy Z Fold 5'in test sürümünün 4nm işlem düğümünü temel alan Qualcomm Snapdragon 985 5G adlı yeni bir işlemciden destek aldığını söylüyor. Şaşırtıcı bir şekilde henüz yarı iletken üreticisi tarafından böyle bir yonga seti duyurulmadı.

Öte yandan Qualcomm'un bir sonraki işlemcisinin Snapdragon 8 Gen 3 olarak adlandırılması bekleniyor. Bu sebeple yeni sızıntının biraz ilginç olduğunu söyleyebiliriz.  

S-Pen yuvasına sahip olabilir

Ayrıca kaynakta yer verilen detaylar arasında, yeni katlanabilir telefonun Galaxy Z Fold 4 modelinden biraz daha kalın (6,3 mm yerine 6,5 mm) ve ağır olacağı yer alıyor. Söz konusu ağırlık ve kalınlık artışı, muhtemelen S-Pen yuvasından kaynaklı.

Yakın zamanlı sızıntılar, Galaxy Z Fold 5’in 50MP ISOCELL GN3 ana kameradan oluşan üçlü bir tasarıma ve 12MP selfie kamerasına sahip olacağını ortaya çıkarmıştı. Telefonun diğer sensör detayları ise henüz bilinmiyor. Tahminlerimize göre Samsung Galaxy Z Fold 5 ve Flip 5, her yıl olduğu gibi Ağustos ayında ayında düzenlenecek Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılacak. Önümüzdeki günlerde yaklaşan cihazlar hakkında daha fazla detayın paylaşılacağını düşünüyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13343 kez okundu.
13 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, Samsung Galaxy Z Fold 5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim