Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Z Fold 6'da beklenen değişiklik gelebilir

Galaxy Z Fold'un dar ve uzun dış ekranı kimilerince beğenilmiyor. Diğer üreticiler gibi daha geniş ekran talebi dile getiriliyor. Görünen o ki Samsung, Galaxy Z Fold 6'da beklenen değişikliği yapacak.
Samsung Galaxy Z Fold 6'da beklenen değişiklik gelebilir Tam Boyutta Gör
Samsung'un katlanabilir telefonları segmentindeki en başarılı ve kaliteli telefonlar arasında. Ancak özellikle Galaxy Z Fold serisinin dar ve uzun dış ekranı kimilerince beğenilmiyor. Diğer üreticiler gibi daha geniş ekran talebi dile getiriliyor. Görünen o ki Samsung, Galaxy Z Fold 6'da beklenen değişikliği yapacak.

Dedikodulara göre Samsung, Galaxy Z Fold 6'da dış ekranın en boy oranını değiştirecek. Q6 kod isimli prototip cihazın en boy oranının farklı olduğu rapor ediliyor.

Galaxy Z Fold 6'nın tasarımının Galaxy S25 ile aynı çizgide olacağı söyleniyor. Aynı zamanda Çinli katlanır telefonlar gibi daha hafif olduğu ve ekrandaki katlanma izinin de azaltıldığı belirtiliyor. Samsung, Galaxy Z Fold 5 ile telefon katlandığında arada boşluk bırakmayacak bir menteşe kullanmıştı. Yeni telefonunda da artık trend haline gelen daha ince, hafif bir kasa ve geniş bir ekran sunması gerekiyor.

Galaxy Z Flip 6'nın da daha ince çerçeveler ile daha büyük dış ekran sunması bekleniyor. Galaxy Z Flip 6 ve Galaxy Z Fold 6, muhtemelen Snapdragon 8 Gen 3 ile gelecek. Ancak telefonların tanıtılmasına daha çok zaman var. Bilgiler geldikçe sizlerle paylaşacağız.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim