Anlık Bildirim

Samsung Health uygulaması ilaç takibine kavuştu

Samsung Health uygulaması yeni güncelleme ile birlikte kullanıcıların ilaçlarını da takip edecek. İlaç kullanımına dair bildirimler ve genel bilgiler kullanıcılara sunulacak. 
Samsung Health Tam Boyutta Gör
Global markaların sağlık takip uygulamaları, kullanıcının tek başvuru kaynağı haline gelebilmek için daha zengin özellikler ile gelişmeye devam ediyor. Samsung Health uygulaması son olarak ilaç takibi sunmaya başladı.

Samsung Health ilaç takibi

Özellikle sürekli ve birden fazla ilaç kullanan kişiler için süreci takip etmek zor olabiliyor. Bugün her ilaç için günlere ve renklere ayrılmış saklama kutuları yaygın ancak bunun bir de hatırlatılması gerekiyor.

Samsung Health yeni özelliği ile artık kullanıcılara hangi ilacı ne zaman kullanması gerektiğini hatırlatacak. Kullanıcı uygulamaya ilacın rengini, ne işe yaradığınız, hangi gün ve hangi saat alınacağını girdikten sonra düzenli olarak bildirimler alacak.

Uygulama ayrıca Elsevier iş birliği ile ilacın kullanımı, yan etkileri, vücuda etkisi ile ilgili genel bilgiler de verecek. İlaç takibi özelliği Android 8.0 ve üzeri telefonlarda Samsung Health 6.26 sürümü sonrasında kullanılabilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim