Anlık Bildirim

Samsung, Windows bilgisayarlar için geliştirdiği arayüzü duyurdu: One UI Book 4

Samsung akıllı telefon ve tabletlerinin ardından One UI arayüzünü Windows tabanlı dizüstü bilgisayarlara taşımaya hazırlanıyor. Güney Koreli dev One UI Book 4'ü duyurdu.

Samsung, Windows bilgisayarlar için geliştirdiği arayüzü duyurdu Tam Boyutta Gör

Güney Koreli teknoloji devi Samsung bildiğiniz üzere akıllı telefon ve tabletlerinde One UI arayüzünü kullanıyor. Şirket merakla beklenen One UI 4 için bir tanıtım videosu yayınladı. Arayüzün kararlı sürümünün birkaç hafta içinde gelmesi bekleniyor.

Samsung'un resmi YouTube kanalında yayınlanan tanıtım videosunun sonlarına doğru dizüstü bilgisayarları hedef alan One UI Book 4 arayüzünü görüyoruz. Anlaşıldığı kadarıyla şirket mobil cihaz arayüzünü bu kez dizüstü bilgisayarlara taşımaya hazırlanıyor.

Galaxy dizüstü bilgisayarlara sunulacak

Şu an için One UI Book 4'ün nasıl bir deneyim sunacağı tam olarak belli değil. Windows işletim sisteminin ve uygulamalarının görünümünü Samsung'un tasarımına uyacak şekilde değiştireceğini söyleyebiliriz. One UI Book 4'ü alacak dizüstü bilgisayarların listesi de açıklandı:

  • Galaxy Book Pro
  • Galaxy Book Pro 360
  • Galaxy Book Flex 2
  • Galaxy Book Odyssey
  • Galaxy Book

Samsung, Windows bilgisayarlar için geliştirdiği arayüzü duyurdu Tam Boyutta Gör

Tüm cihazlarda aynı görsel deneyim

Samsung'un amacı akıllı telefon ve dizüstü bilgisayar kullanıcıları için benzer bir görsel deneyim sunmak gibi görünüyor. Şimdilik One UI Book 4'ün nasıl görüneceği veya Windows işletim sisteminde hangi öğeleri değiştireceği belli değil.

Ancak Windows'un Android gibi açık kaynaklı bir işletim sistemi olmadığını göz önüne alarak Samsung'un bu konuda yapabileceklerinin oldukça kısıtlı olduğunu söyleyebiliriz. One UI Book 4 yayınlanana kadar bu konudaki sızıntılarla merakımızı gidermeye çalışacağız.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim