Anlık Bildirim

SEC, Ripple’ın XRP fiyatına müdahale edip etmediğini araştırıyor

ABD'de Ripple dava açan SEC şimdi de Ripple'ın XRP fiyatını etkileyip etkilemediğini araştırıyor. Konu hakkında veriler toplanıyor.

SEC, Ripple’ın XRP fiyatına müdahale edip etmediğini araştırıyor Tam Boyutta Gör

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile Ripple arasında uzun süredir süregelen anlaşmazlığın yansımaları hâla sürüyor. 

Bu sefer de SEC, XRP’nin Ripple tarafından fiyatlarına manipülasyon yapıldığı konusunu açıklığa getirmek için yabancı düzenleyicilerle iletişime geçmek istiyor.

SEC, yabancı düzenleyicilerle temasa geçme kararını savunduğu bir başka yazıyı daha yargıca sunarak, Ripple’ın ana savunmalarından bazılarını çürütmek adına denizaşırı kuruluşlardan bilgi aradığını iddia etti. Davada sanıklar, fiyatlandırma bilgilerinin sadece bir depoda olduğunu iddia etti:

“Komisyon, Ripple’ın ortaya attığı savunmaları çürütmek için kritik kanıtlar arıyor. Örneğin, XRP fiyatının Ripple’ın faaliyetleri tarafından belirlenmediğini savunması var. XRP’nin yabancı platformlarda gün içi işlem fiyatlarının tartışmasız bir şekilde alakalı olduğu bir savunma yapmaya çalışıyorlar.”

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, bazı özel şirket kripto paralarını "kayıtsız" olduğunu iddia ederek kripto paraların, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonuna bildirilmesi gerektiğini söylemişti. Bu olaylardan sonra süregelen Ripple SEC arasındaki olaylar kripto para topluluğu tarafından yakından takip ediyor. Şu an için bu gelişmelerin nasıl sonlanacağını söylemek oldukça güç. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim