Anlık Bildirim

Snapdragon 8 Gen 3 işlemcili ilk telefon belli oldu

Qualcomm, Snapdragon Summit etkinliğinde yeni mobil platformlarını tanıttı. Snapdragon 8 Gen 3 işlemcili akıllı telefonların hangi modeller olacağı merak edilirken, bomba Xiaomi CEO'sundan geldi.
xiaomi 14 qualcomm snapdragon 8 gen 3 işlemcili ilk telefon Tam Boyutta Gör
Xiaomi 14 serisi bu hafta resmî olarak tanıtılacak. Şirketin başkanı Qualcomm’un Snapdragon Summit 2023 etkinliğinde bombayı patlattı. Snapdragon 8 Gen 3 işlemci ile gelen ilk telefon serisi Xiaomi 14 olacak.

Xiaomi 14, Snapdragon 8 Gen 3 işlemci ile gelecek

Xiaomi başkanı William Lu, sahnede 26 Ekim’de Xiaomi 14’ü tanıtacaklarını ve bu modelin resmî olarak Snapdragon 8 Gen 3’ü kullanacağını açıkladı. Lu, Xiaomi ile Qualcomm’un uzun süreli bir ortaklığının olduğunu, Xiaomi 14’ün Qualcomm ile olan derin işbirliğinin bir göstergesi olduğunu ifade etti. Ve bir ilk olarak yeni platform ve yeni cihaz birlikte piyasaya sürülecek.

Qualcomm’un yeni mobil işlemcisi Snapdragon 8 Gen 3, yalnızca teknik özellik olarak değil, yapay zeka alanında da geliştirmelerle geliyor. Qualcomm, üretken yapay zekayı telefonlara getirmek için ilk adımı atmış olsa da iş OEM’lerde bitiyor; Xiaomi’nin GAI özelliklerini ne derece telefonlarına entegre edeceği belli değil.

Bu arada, Qualcomm etkinliğinde Xiaomi 14'ü de ilk kez canlı olarak görmüş olduk. Xiaomi 14'ün ekran ve bataryada yükseltmelerle birlikte birinci sınıf Leica Summilux lenslerle desteklenen etkileyici bir kamera ile gelmesi bekleniyor. Cihaz, 26 Ekim'de tanıtılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim