Anlık Bildirim

Snapdragon oyuncu telefonunu Asus üretecek

Qualcomm’un oyuncu odaklı akıllı telefou üretme niyetinde olduğu iddiaları doğrulandı. Asus üretimi bir Snapdragon telefonu sertifika onaylarında ortaya çıktı.

Snapdragon Vodka sertifikalarda ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Oyuncu odaklı akıllı telefon trendi son dönemde yükselişte ve Qualcomm Snapdragon amiral gemilerinin bu trendde payı büyük. Qualcomm bu alana önemli bir katkı sağlasa da ilginç bir şekilde kendisi de trende katılmak istiyor. 

Snapdragon oyuncu telefonu geliyor

Asus’un Vodka kod adlı bir oyuncu telefonu Çin TENAA haberleşme ajansı sertifikalarında ortaya çıktı. Aslında görünüşte standart bir Asus telefonu ancak arka kısmı çevirince ilginçlik ortaya çıkıyor. Arka kısımda Snapdragon logosu yer alıyor. 

Snapdragon 888 yonga seti barındıran telefonda 6.78 inçlik OLED ekran, 3840mAh kapasiteli batarya, 64MP ana sensör, 16GB RAM, 512GB depolama şeklinde donanım özellikleri mevcut. 

Ortaya çıkan bilgiler daha önce Qualcomm’un bir oyuncu telefonu geliştireceği iddialarını doğrular nitelikte. Firma Asus üzerinden harekete geçmiş gibi görünüyor ancak nasıl bir Pazar hedefi var bilinmiyor. Belki eSpor oyuncularına yönelik sponsorluk tarzında bir dağıtım görebiliriz. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim