Anlık Bildirim

Sonic the Hedgehog devam filmi geliyor

Tüm zamanların en iyi açılış yapan video oyun filmi ünvanının sahibi Sonic the Hedgehog, devam yapımı için onay aldı. Orijinal yapım ekibi ikinci filmde de yer alacak.

Sonic the Hedgehog devam filmi geliyor Tam Boyutta Gör

İlk tasarımı eleştirilere neden olduktan sonra ertelenen ve biraz daha elden geçirilmiş tasarımla hayranlarının karşısına çıkan Sonic the Hedgehog çok beğenildi. En iyi açılış yapan video oyun filmi ünvanını elde eden Sonic the Hedgehog, ikinci kez kamera karşısına geçecek.

Sonic the Hedgehog 2 neler sunacak?

Koronavirüs salgınına denk gelmesi nedeniyle özellikle Çin dahil başlangıç ülkelerinde iyi açılışlar yapamasa da dünya genelinde 300 milyon dolarlık bir hasılat elde etmeyi başardı. Büyük ilgi sonrasında da ikinci film için düğmeye basıldı.

İkinci film orijinal ekibi aynen muhafaza ediyor. Yönetmenlik koltuğunda Jeff Fowler otururken Pat Casey ve Josh Miller senaryoyu yazacak. Neal H. Moritz, Toby Ascher ve Toru Nakahara görüntü yönetmenliği tarafında yer alırken Hajime Satomi, Haruki Satomi ve Tim Miller ise yapım kısmında görev alıyor.

Henüz Sonic the Hedgehog 2 yapımı için bir konu veya oyuncu kadrosu belirlenmiş değil. Yapım aşaması yeni başladığı için ilerleyen aylarda net bilgiler ortaya çıkacaktır. İlk yapımda Sonic karakterini Ben Schwartz seslendirirken Dr. Robotnik rolünde ise Jim Carrey yer alıyordu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4554 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, Sonic the Hedgehog 2 ve
2 etiket daha sonic the hedgehog Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim