Anlık Bildirim

Sony PlayStation el konsolu geliyor ama bir farkla

Yıl bitmeden Sony’nin 8 inçlik ekrana sahip bir DualSense kontrolcüsü piyasaya süreceği iddia edildi. Nintendo Wii U konsolunda olduğu gibi oyunları yansıtmak için kullanılacak.
Sony Tam Boyutta Gör
Sony PSP ve Sony PS Vİta el konsollorı mobil oyunculukta çığır açan en önemli ürünlerden birisi kabul ediliyor. Özellikle akıllı telefon ve tabletler ile birlikte Sony bir daha bu sektöre adımını atmamıştı ancak şimdi işler değişiyor.

Sony PlayStation Q Lite geliyor

Sony PlayStation Q Lite adıyla internete sızdırılan yeni proje aslında bir PlayStation 5 DualSense kontrolcüsü. Sony kontrolcüye 8 inçlik bir LCD ekran ekleyerek daha fonksiyonel hale getirmiş. Kullanıcılar PlayStation 5 üzerinden oyunlarını kumandaya yansıtarak evin herhangi bir odasında oyuna devam edebilecekler. Bu bakımdan Nintendo Wii U GamePad ile benzediğini söyleyebiliriz.

Kontrolcü sadece PlayStation Remote Play ile uyumlu çalışıyor ve internet bağlantısı gerekiyor. Ekranda Full HD çözünürlük ve 60Hz tazeleme hızı yer alıyor. 3.5mm kulaklık girişi, hoparlör ve ses tuşları da bulunacak kontrolcü halen geliştirme aşamasında. Kaynaklar yılın sonlarına doğru bir tanıtım olabileceğini belirtiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18219 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Sony PlayStation Q Lite, sony ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim