Anlık Bildirim

Hedef Apple AirPods: Sony, PS5 için kablosuz oyuncu kulaklığı geliştiriyor

Görünüşe göre Sony, PS5 konsolu için yeni kulaklıklar geliştiriyor. Üst seviye ses performansını hedefleyen ürünlerden birisi kulak içi kulaklık olacak ve Apple AirPods’u hedefleyecek.
Sony, PS5 için kablosuz oyuncu kulaklığı geliştiriyor Tam Boyutta Gör
Görünüşe göre Sony, oyuncular için üretilmiş gerçek kablosuz (TWS) oyuncu kulaklıkları üzerinde çalışıyor. PlayStation 5 konsolu için geliştirildiği söylenen kulaklardan birisi kafa üstü diğeri ise kulak içi formunda olacak ve üst seviye performansı hedefleyecek.

PlayStation 5 için yeni kulaklıklar geliyor

Project Nomad olarak adlandırılan ve Apple AirPods’u hedefleyen kablosuz kulak içi kulaklık, yaklaşık 5 saatlik bir kullanım ömrü sunacak. Bu yapısıyla AirPods ile oldukça benzer olsa da Sony WF-1000XM3’ten biraz daha kısa ömürlü olacak. Şarj bağlantısı USB-C tipi olan Project Nomad, birinci sınıf ses deneyimi sunacak.

Bununla birlikte PlayStation 5 için Voyager adlı yeni bir kafa üstü kablosuz kulaklık da geliştiriliyor ve Nomad ile benzer bir zaman diliminde piyasaya sürüleceği belirtiliyor. Bahsi geçen Voyager hakkında bilgiler son derece sınırlı ancak yeni bir Inzone modeli veya yepyeni bir seri olabilir.

Sony’nin bu kablosuz kulaklıkları ne zaman piyasaya süreceği veya fiyatlarının ne olacağı şimdilik belirsiz. Ancak kaynaklar 2023 mali yılının sonuna doğru piyasaya sürüleceklerini söylüyor. Sony için mali yılın Mart 2024’te bittiğini de belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim