Anlık Bildirim

Sony Xperia Pro geliyor: HDMI girişi ve 5G yayın sistemi

5G destekli ve HDMI girişli Sony Xperia Pro amiral gemisi sayesinde video kameranız ile mobil bir 4K canlı yayın istasyonuna dönüşebileceksiniz. Şimdilik bir çıkış tarihi yok.

Sony Xperia Pro geliyor: HDMI girişi ve 5G yayın sistemi Tam Boyutta Gör

Sony’nin Xperia 1 II ve Xperia 10 II akıllı telefon modellerini tanıttığı etkinlikte çok önemli bir silahı daha vardı. Henüz geliştirme aşamasında olmasına rağmen Sony Xperia Pro amiral gemisi fotoğraf ve akıllı telefon dünyasını bir araya getiriyor.

Sony Xperia Pro özellikleri

Sony Xperia Pro modeli asıl olarak Xperia 1 II ile genel olarak aynı. 6.5 inçlik OLED HDR ekran, Snapdragon 865 yonga seti, 8GB RAM, 512GB depolama kapasitesi, 4000mAh kapasiteli batarya, dörtlü arka kamera ve 8MP ön kamera ortak özellikler arasında.

Farklı olarak telefonda 5G desteği sunulmuş. Ayrıca microHDMI yuvası da dikkat çeken özelliklerinden. Bu iki özellik telefonu fotoğrafçılık uzmanlarının da tercih edeceği bir duruma getiriyor.

MicroHDMI bağlantısı telefonun fotoğraf makinalarına veya video kameralara bağlanarak harici ekran olarak kullanmanıza imkan tanıyor. Kolay taşıma açısından Sony kameralar için bir stand da olacak.

Sony Xperia Pro geliyor: HDMI girişi ve 5G yayın sistemi Tam Boyutta Gör

Diğer taraftan en yüksek 5G hızlarını destekleyebilmesi açısından elde ettiğiniz bu görüntüleri canlı yayında aktarabiliyorsunuz. Yani bir video kamera ve Sony Xperia Pro ile mobil 5G canlı yayın istasyonuna dönüşebiliyorsunuz.

Henüz Sony Xperia Pro ile ilgili fiyat ve çıkış tarihi verilmedi ancak Xperia 1 II modeline bakarak 1500$ üzerine atacağı tahmin ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim