Anlık Bildirim

Sağlık Bakanlığı’ndan güldüren Pokemon Go uyarısı

Pokemon Go çılgınlığına Sağlık Bakanlığı da dahil oldu. Bakanlığın resmi Facebook hesabına gelen bir soruya bakanlık konuya hakim bir üslupla yanıt vermekten geri durmadı.

Sağlık Bakanlığı’ndan güldüren Pokemon Go uyarısı

Pokemon Go çılgınlığı tüm dünayda olduğu gibi ülkemizde de hız kesmiyor. Ülkemizde henüz yayınlanmamış olmasına karşın iOS oyuncularının bölgesini ABD yaparak, Android kullanıcılarının ise APK dosyasını indirip hariçten telefona yükleyerek oynayabildiği oyuna, Sağlık Bakanlığı da kıyısından dahil oldu.

Bakanlığın Resmi Facebook sayfasından bugün öğle saatlerinde “Güneş ışınlarının dik geldiği öğle saatlerinde mecbur kalmadıkça dışarıya çıkmayın” uyarısı yapıldı. Bu uyarının üzerine bir kullanıcı yorum olarak hızlıca “Pokemon aramak için de mi çıkamayacağız?” diye sordu. Bu güldüren soruya hesabı yöneten isim aynı şekilde şöyle eğlenceli bir cevap verdi:

“Evet, güneş ışınlarının dik geldiği 11-16 saatleri arasında pokemon aramanızı tavsiye etmiyoruz. Yolda yürürken, özellikle karşıdan karşıya geçerken, telefon ekranına değil, yola bakmanızı öneriyoruz. Sağlıklı günler diliyoruz.”

Kısa sürede yüzlerce kullanıcının yorum, beğeni ve paylaşım ile aksiyon gösterdiği paylaşım, Pokemon Go çılgınlığının aslında ülkemizde de nasıl geniş bir zemine yayıldığının da göstergesi olmuş durumda. Bakanlığın Facebook gönderisinin detaylarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
35316 kez okundu.
31 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
pokemon go, sağlık bakanlığı ve Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim