Anlık Bildirim

Spotify, podcast dinleyicilerinin ısrarla istediği özelliği kullanıma sundu

Spotify, podcast yayınlarını takip edenlerin yoğun bir şekilde istediği "bildirim" özelliği sonunda kullanıma sundu. Özellik birkaç gün içerisinde herkesin kullanımına açılacak.

Spotify, podcast dinleyicilerinin ısrarla istediği özelliği kullanıma sundu Tam Boyutta Gör

Dijital müzik platformu Spotify, son dönemde Podcast’e yoğunluk vermeye başladı. Spotify, podcast dinleyicilerinin ısrarla istediği özelliği sonunda kullanıma sundu.

Bundan böyle sevdiğiniz Podcast yayınlarının yeni bölümü yayınlandığında mobil uygulamadan bildirim alacaksınız. Bunun için podcast profil sayfasındaki bildirim özelliğini etkinleştirmeniz yeterli. Her ne kadar küçük bir özellik gibi gözükse de podcastleri takip edenlerin hayatını kolaylaştıracağı kesin. Normalde yeni bölüm yayınlanıp yayınlanmadığını podcast sayfasına girip elle kontrol etmek gerekiyordu.

Podcast için bildirim özelliğinin podcast yayını yapan kişiler tarafından da övgü aldığı görülüyor. Yayıncılar, bildirim özelliği olmadığı için bazı takipçilerinin yeni bölümleri gözden kaçırdığını ve bu nedenle dinlenme sayılarının beklenenden düşük olduğunu ifade ediyordu.

Bildirim özelliğini kullanabilmek için Android veya iOS uygulamanızı güncellemeniz gerekiyor. Özellik henüz tüm kullanıcılar için aktif olmadı ancak birkaç gün içerisinde herkesin kullanımına sunulacak. Premium abonesi olmayan Spotify kullanıcıları da bu özellikten yararlanabilecek.

Spotify - Music and Podcasts Spotify - Music and Podcasts Spotify - Music and Podcasts Spotify - Music and Podcasts Music Ücretsiz 170,8 MB

Spotify: Müzik ve Podcast'ler Spotify: Müzik ve Podcast'ler Spotify: Müzik ve Podcast'ler Spotify: Müzik ve Podcast'ler Spotify AB Müzik ve Ses Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim