Anlık Bildirim

Elon Musk, "silahla zorlanmadıkça" Starlink'in Rus medyasını engellemeyeceğini söyledi

Bazı hükümet yetkilileri Starlink'in Rus medyasını engellemesi gerektiğini söyledi. Bu isteklere Twitter üzerinden cevap veren Elon Musk, istekleri pek de olumlu karşılamadı.

Starlink, Rus medyasını engellemeyecek Tam Boyutta Gör

Ukrayna Başbakan Yardımcısı Mykhailo Fedorov, Twitter hesabından Elon Musk'a seslenerek ülkeye Starlink istasyonları ve uydu internet erişimi sağlamasını istemişti. Bu yardım çağrısından sonra SpaceX CEO'su Elon Musk, Starlink hizmetinin artık Ukrayna için aktif hale getirildiğini söylemişti ve birçok Starlink terminalini Ukrayna'ya göndermişti.

Bu olayların üstüne bazı hükümet yetkilileri, Elon Musk'tan Rus medya kuruluşlarının, Starlink uydu geniş bant hizmetinden engellenmesini istedi. Elon Musk, bu isteği pek de olumlu karşılamadı.

Elon Musk, Twitter'da yaptığı açıklamada bazı hükümet yetkililerinin Starlink'in, Rus medya kuruluşlarını engellemesini istediklerini söyledi. Elon Musk, bu isteklere yönelik Twitter üzerinden yaptığı açıklamada "Starlink'e bazı hükümetler (Ukrayna değil) tarafından Rus haber kaynaklarını engellemesi söylendi. Silahla zorlanmadıkça bunu yapmayacağız. Özgür konuşma mutlakçısı olduğum için üzgünüm." ifadelerine yer verdi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6070 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
elon musk, rusya ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim