Anlık Bildirim

Sünger Bob temalı Xbox Series X konsolu duyuruldu

Bluey Edition ve Willy Wonka temalı Xbox Series X konsollarının ardından şimdi de Sünger Bob Kare Pantolon temalı sınırlı üretim Xbox Series X konsolu satışa sunuluyor.
Sünger Bob temalı Xbox Series X Tam Boyutta Gör
Dönem dönem Microsoft’un farklı temalara yönelik sınırlı sayıda Xbox konsolları ürettiğini görüyoruz. Bu yıla firma farklı bir iş birliği ile başladı. Severek izlenen Sünger Bob Kare Pantolon artık konsolunuzda.

Sünger Bob temalı Xbox Series X

Microsoft geçtiğimiz dönemde Bluey Edition ve Willy Wonka temalı Xbox Series X konsolları piyasaya sürmüştü. Bu haftadan itibaren de Sünger Bob Kare Pantolon temalı Xbox Series X konsolu satışına başlıyor.

Sınırlı sayıda üretilen tematik Xbox Series X, hem konsol hem de kontrolcü tarafında Sünger Bob detayları ile geliyor. Çizgi filmin eğlenceli teması sayesinde konsolun görünümü de oldukça eğlenceli bir hale gelmiş.

699$ fiyat etiketi olan tematik konsolun yanında Super Brawl 2: All-Star Rumble dijital oyunu da hediye olarak geliyor. Bu bakımdan fiyatı orijinal konsola göre biraz yüksek olmuş. Satışlar yarın itibariyle başlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim