Anlık Bildirim

Taksicilerin cep telefonları POS cihazına dönüşüyor: BiTaksiPOS

BiTaksi ve Mastercard iş birliği ile geliştirilen BiTaksiPOS özelliği ile taksiciler cep telefonlarını kullanarak müşterilerin kredi ve banka kartlı ödemelerini gerçekleştirebilecek.

Taksicilerin cep telefonları POS cihazına dönüşüyor: BiTaksiPOS

Türkiye’deki pek çok takside kredi kartı POS cihazı bulunmuyor. Yanında nakit olmayan müşteriler sıkıntı çekiyor. Kredi kartı pos cihazı bulunan taksiler daha fazla tercih ediliyor. Aracına POS cihazı koymak isteyen taksiciler, bankaların yüksek maliyetlerini görünce vazgeçiyor. BiTaksi, taksilerdeki POS cihazı sorununu çözmek için BiTaksiPOS hizmetini duyurdu.

BiTaksi ve Mastercard iş birliği ile cep telefonları POS cihazına dönüşüyor. NFC özellikli Android telefonlarda BiTaksiPOS uygulaması kullanılarak temassız özellikli MasterCard, VISA ve Troy kartlar ile ödeme yapılabilecek. NFC özelliği olmayan ve temassız özelliği bulunmayan kartlarla ödeme yapılamayacak. BiTaksiPOS’u kullanmak için yolculuğun BiTaksi ile başlamış olması zorunlu değil.

BiTaksiPOS’un taksiciler açısından en önemli özelliği ise düşük komisyon oranı oluyor. Sektördeki en düşük komisyon oranı alındığı ve günlük olarak ödemelerin yatırıldığı belirtiliyor. İşlem kazançlarını almak için vade beklemeye gerek kalmayacak. BiTaksiPOS’u sadece taksiciler kullanabilecek. Diğer sektörlerde kullanılamayacak.

BiTaksiPOS İşlem Ücreti

Taksimetre Tutarı (TL) İşlem Ücreti (TL)
0 -20 0,50
21 -30 1,90
31 -50 2,90
51 -100 4,90
100 ve üzeri 6,90
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim