Anlık Bildirim

Tecno Camon 20 Premier 5G'nin görselleri sızdırıldı: İşte beklenen özellikler

Yakın bir zamanda Tecno'nun yeni telefonu Camon 20 Premier 5G'nin görselleri ve teknik özellikleri sızdırıldı. İşte MediaTek Dimensity 1200 yonga setinden güç alacak cihazın detayları:
Tecno Camon 20 Premier 5G'nin görselleri sızdırıldı
Üst düzey özellikleri diğer markalara kyasla daha uygun fiyata sunmasıyla tanınan bir marka olan Tecno, şimdilerde yeni bir telefon üzerinde çalışıyor. Yakın bir zamanda ortaya çıkan bir rapor, şirketin üzerinde çalıştığı Tecno Camon 20 Premier 5G'nin görsellerini ve teknik özelliklerini ortaya çıkardı.

İşte Tecno Camon 20 Premier 5G'nin beklenen özellikleri:

6.X inç aralığında diyagonal bir FHD+, 120Hz düz AMOLED ekrana sahip olması beklenen Tecno Camon 20 Premier 5G, MediaTek Dimensity 1200 yonga setinden güç alacak. 8 GB RAM'e ve 512 GB'a kadar depolamaya sahip olması beklenen cihaz, Android 13 tabanlı HiOS 13 ile kutudan çıkacak.

Tecno Camon 20 Premier 5G'nin görselleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör
108MP OIS'li ana kameranın ev sahipliği yaptığı 13MP ultra geniş açı ve makro lensten oluşan üçlü arka kamera kurulumuna sahip olması beklenen cihazın iki SIM yuvası sunması bekleniyor. Ayrıca pembe ve siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle piyasaya sürülmesi beklenen cihazın özellikler listesinde bir ekran içi parmak izi okuyucu ve çift stereo hoparlör var. Ancak görünüşe göre 3,5 mm ses jakı yok. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim