Anlık Bildirim

Tesla Cybertruck, ilginç bir tasarım detayı ile görüntülendi

Tesla'nın elektrikli pickup modeli Cybertruck, 2023 yılında piyasaya sürülecek. Yeni aracın en son prototipi test edilirken ilginç bir silecek detayı ortaya çıktı.

Cybertruck Prototipi Tam Boyutta Gör

Büyük otomobil üreticisi Tesla, 2023 yılında piyasaya sürülecek Cybertruck üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta ortaya çıkan drone görüntülerine göre, aracın prototip versiyonunu test sahasına indiren şirket, silecek tasarımı ile kullanıcıları şaşırtmayı başardı.

Patent ile farklılıklar içeriyor

Aracın patentinde sileceklerin kullanılmadığında kaputun üzerine katlanabileceği bir tasarım yer alırken, bu sileceklerinin standart eğimli bir silecek mi yoksa yan yana hareket eden bir ''elektromanyetik silecek'' mi olduğu şu an için bilinmiyor. Patentte belirtilen silecek tasarımının "kolay bir çözüm olmadığını" dile getiren Elon Musk, ön bagajdan açılabilen bir sileceği ideal, ancak "karmaşık" olarak tanımladı.

Tek motorlu, çift motorlu ve üç motorlu güç aktarma seçeneği ile gelmesi planlanan Cybertruck'ın, geçtiğimiz hafta her tekerleğin bağımsız olduğu ultra hızlı tepkili tork kontrolüne sahip dört motora sahip olacağı ortaya çıkmıştı.Yeni araç her ne kadar farklı sürüş yetenekleri ve fütüristik bir tasarıma ev sahipliği yapıyor olsa da, 2023 yılına kadar büyük tasarım değişiklikleri geçirebileceğini söyleyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9027 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Tesla, cybertruck
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim