Anlık Bildirim

Tesla, Türkiye için tarih verdi!

Tesla'nın resmi Instagram hesabından yapılan paylaşımda Türkiye için 4 Nisan tarihi işaret edildi. 4 Nisan'da bizi neler bekliyor? Tesla, 4 Nisan'da ne tanıtacak?
Tesla, Türkiye için tarih verdi! Tam Boyutta Gör
Elon Musk’ın elektrikli otomobil markası Tesla sonunda resmen Türkiye’ye geliyor. Tesla’nın resmi hesabından Türkiye için tarih paylaşımı yapıldı.

@Teslamotors Instagram hesabından paylaşılan hikayede, Türkiye ve 4 Nisan ifadeleri kullanıldı. Göz emojisiyle birlikte, “Takipte kalın” mesajı verildi.

Tesla, 4 Nisan’da ne tanıtacak?

Tesla’nın 4 Nisan’da Türkiye pazarına resmen giriş yaptığını duyurması ve satış takvimini açıklaması bekleniyor. Hangi otomobillerin ne zaman satılacağı ve Tesla Supercharger şarj istasyonlarının ne zaman kullanıma sunulacağı açıklanacak.

Ayrıca 4 Nisan’da Tesla Model Y’nin Türkiye fiyatı açıklanabilir. Paylaşılan görselde Tesla Model Y’yi görüyoruz. Bu model, diğer modellerinden farklı olarak Almanya’da üretiliyor. Çin’den ithal edilen otomobillere ek vergi getirildiği için Tesla’nın Çin'de üretilen Model 3 ve Model X'i pas geçip Türkiye'de ilk etapta sadece Tesla Model Y’yi satması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6282 kez okundu.
34 kişi, toplam 39 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Tesla, elektrikli otomobil ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim