Anlık Bildirim

PS5 için çıkacak The Last of Us Part II Remastered için yeni video yayınlandı

Naughty Dog ve Sony, PlayStation 5'e gelecek The Last of Us Part II Remastered oyunu için yeni fragman yayınladı. No Return modu nasıl olacak sorusu yanıt buldu.

PS5 için çıkacak The Last of Us Part II Remastered, orijinal oyunun yalnızca grafikleri yenilenmiş bir versiyonu olmayacak. Naughty Dog, PS4 sürümünde olmayan yeni modlar da getirecek.

The Last of Us Part II Remastered nasıl olacak?

Yeni yayınlanan The Last of Us Part II Remastered PS5 fragmanında No Return modu tanıtılıyor. Naughty Dog’un da belirttiği gibi No Return, Roguelike türünde bir hayatta kalma modu olacak.

Oyuncular, her biri kendi özgü oynanış tarzına sahip birçok ana karakter ve çeşitli silahlar arasından seçim yapabilecek. Oyuncular, oyunun pek çok yerine rastgele dağıtılmış, düşmanlar ve yaratıklarla karşılaşacak. Genel amaç, türlü tehlikelerle dolu yerlerden geçmek ve mümkün olduğunca uzun süre savaşmak. İlerledikçe yeni karakterler, silahlar ve içeriklerin kilidi açılacak.

The Last of Us Part II Remastered ne zaman çıkacak?

Last of Us Part II Remastered, No Return moduna ek olarak orijinal oyunda yer verilmeyen üç seviye ile birlikte gitar çalma modunun yeni versiyonunu içerecek. Oyun, bugün ön siparişe açılacak, 19 Ocak 2024 tarihinde de PS 5 için çıkış yapacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5199 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, ps5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim