Anlık Bildirim

The Mandalorian yeni sezon tanıtımı geldi

The Mandalorian üçüncü sezon için kısa bir tanıtım videosu yayınlayan Disney+ platformu ayrıca kısa süre içerisinde Star Wars: Andor ve Tales of the Jedi dizilerini de yayına alacak.

The Mandalorian

Disney+ platformunun sevilen dizisi The Mandalorian üçüncü sezon hazırlıklarını tamamlamak üzere. 2021 sonlarında başlayan yeni sezonun çekimleri sona erdi ve son aşamaya geçildi. Yeni sezon için ilk resmi tanıtım da yayınlandı.

The Mandolarian üçüncü sezon ne zaman?

The Mandalorian 3. sezonu The Book of Boba Fett'in devamını anlatacak. İkinci sezonda ayrılan Grogu ve Din (Pedro Pascal) tekrar bir araya gelirken, verilen bazı kararların kötü sonuçlarını üçüncü sezonda göreceğiz.

Mandalorian’ın kaskını çıkarması klanından geri kalanlar ile ilişkilerinin bozulmasına neden olacak ve bunu düzeltmek için Mandalore yolculuğu zorunlu hale gelecek. Ayrıca Darksaber yüzünden de Bo-Katan ile arasında bazı ihtilaflar oluşacak. Yeni sezonda sürekli sorunlarla boğuşan bir ikili yerine daha odaklı bir hikâyenin olacağı tahmin ediliyor.

The Mandolarian üçüncü sezon Şubat 2023 itibariyle Disney+ platformunda erişime açılacak. Beklemekten sıkılanları ise 21 Eylül tarihinde Star Wars: Andor ve 23 Ekim tarihinde de Tales of the Jedi animasyon serisi bekliyor olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim