Anlık Bildirim

The Mandalorian'ın ikinci sezon resmi yayın tarihi açıklandı

Disney CEO'su Bob Iger, The Mandalorian 2. sezonunun yayın tarihini açıkladı. Dizi tahmin edilenden daha da erken bir tarihte geri dönüyor.

The Mandalorian'ın ikinci sezon resmi yayın tarihi açıklandı Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz yılın en çok konuşulan dizilerinden olan The Mandalorian, yeni sezonuyla ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Bugün konuyla ilgili bazı açıklamalar yapan Disney CEO'su Bob Iger, The Mandalorian'ın ikinci sezonunun Ekim 2020'de Disney Plus platformunda seyircilerle buluşacağını duyurdu.

Bob Iger'ın açıklamalarında bazı ilginç ifadeler de var. Disney CEO'su, Star Wars evreninde bir süre yeni film çekmek yerine TV dizilerine odaklanacaklarını belirtti. Mandalorian'ın ikinci sezonun ardından üçüncü ve dördüncü sezonuyla geri döneceği söyleniyor. Ayrıca Mandalorian'daki bazı karakterler için spin-off dizilerinin de gelebileceği ifade edilmiş. 

The Mandalorian'ın ilk sezonu bildiğiniz gibi inanılmaz bir başarıya ulaşmıştı. Yayınlanan verilere göre The Mandalorian, Netflix'in behemotu olarak nitelendirebileceğimiz Stranger Things'i de geride bırakarak ABD'nin en çok izlenen streaming içeriği olmayı başardı. Ayrıca dizide yer alan Baby Yoda karakteri de Kasım-Aralık aylarında sosyal medyanın belki de en çok konuşulan içeriğiydi.

The Mandalorian dizisi ünlü film yapımcısı Jon Favreau tarafından hazırlanıyor. Başrolde ise Game of Thrones ve Narcos gibi yapımlardan tanıdğımız ise Pedro Pascal var. Mandalorian ikinci sezonunun konusu hakkında henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim