Anlık Bildirim

Threads için önemli bir güncelleme yayınlandı

Twitter’ın rakibi olarak karşımıza çıkan Threads, Meta tarafından yatırım almaya devam ediyor. Mark Zuckerberg, uygulama için yayınlanacak yeni güncellemeyi duyurdu.
Threads için yeni bir güncelleme yayınlandı Tam Boyutta Gör
Bir süredir sızıntılara konu olan Threads, bir Instagram uygulaması, geçtiğimiz ay resmen kullanıma sunulmuştu. X (eski adıyla Twitter) platformuna benzerlik gösteren Threads, ilk haftadan 100 milyon kullanıcıya ulaşsa da aktif kullanıcı sayısı son 3 haftada büyük düşüş gösterdi. Buna rağmen Meta, Threads platformunu desteklemeye devam ediyor. Mark Zuckerberg, platform üzerinden yeni güncellemeyi duyurdu.

Threads gönderilerini Instagram DM’si olarak yollayabileceksiniz

Meta’nın Threads platformu birçok beklenen özelliğe sahip olmadan kullanıma sunulsa da firma, platforma beklenen özellikleri vermeye başladı. Yeni güncelleme, Threads kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak yeniliklere sahip. Önümüzdeki günlerde herkese erişime sunulması beklenen güncelleme ile Threads kullanıcıları, platformdaki gönderileri doğrudan Instagram mesajı olarak arkadaşlarına yollayabilecek.

Threads için yeni bir güncelleme yayınlandı Tam Boyutta Gör
Güncellemenin sunduğu başka bir yenilik ise artık görsel veya video gönderilerine alt başlık ekleyebileceksiniz. Son olarak bu güncelleme ile kullanıcılar, herhangi bir gönderide veya yorumda @ karakterini kullanarak başkalarını etiketleyebilecek. Threads, önümüzdeki aylarda önemli yenilikler ile güncellenmeye devam edecek. Meta, Threads’in web versiyonu için de çalışmalara başlamış durumda.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim