Anlık Bildirim

THY, iç hat seferlerinde yan koltuk boş uygulamasına geçiyor

Türk Hava Yolları, koronavirüs salgınına yönelik alınan tedbirler kapsamında "yan koltuk boş" uygulaması yapacağını duyurdu. Her sefer için belli sayıda bilet satılacak.

THY, iç hat seferlerinde yan koltuk boş uygulamasına geçiyor

Koronavirüs salgını nedeniyle yurtdışı uçuşlarını tamamen durduran Türk Hava Yolları, iç hat seferlerini ise İstanbul Havalimanı ve Ankara Esenboğa Havalimanından belli başlı şehirlere yapıyor.

Alınan kararlar neticesinde iç hat seferlerinde uygulanacak kurallarla ilgili bir açıklama, Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi’den geldi. İç hat biletlerinin havalimanlarındaki satış ofisleri ile acentelerden seyahat izin belgesiyle alınabileceğini belirten Ekşi, açıklamasının devamında “Koronavirüs ile mücadele kapsamında iç hat seferlerimiz için uçak içinde 'yan koltuk boş uygulaması' yapacağız, az bilet satılacak. Havalimanında ve uçak koridorlarında sosyal mesafe kurallarına uyunuz. Uçabilmek için Seyahat İzin Belgenizi yanınızda bulundurunuz. İstanbul bacaklı iç hat uçuşlarımız için şayet seyahat belgesi almış iseniz biletlerinizi çağrı merkezimizden de alabilirsiniz.” ifadelerini kullandı.

Yolcuların ilgili valiliklerden alınan seyahat belgeleri olmaksızın kesinlikle uçaklara alınmayacağının altını çizdi. THY, iç hat seferleri kapsamında; İstanbul, Ankara, Samsun, Trabzon, Erzurum, Van, Diyarbakır, Malatya, Gaziantep, Kayseri, Konya, Adana, Antalya ve İzmir’e uçacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5145 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Türk Hava Yolları, Popüler Bilim ve Covid-19
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim