THY Haberleri

Etiket
Son dakika thy haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), thy hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
5 GÜN

GİRİLEN İÇERİKLER
4 VİDEO 102 HABER 3 GALERİ

ORTALAMA İÇERİK YOĞUNLUĞU
HAFTADA 1 İÇERİK

Thy Son Dakika Haberleri

Güncel THY Haberlerini Takip Edin 📰

Son dakika THY haberleri de dahil olmak üzere THY ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri, bu sayfadan takip edebilirsiniz. Bu bağlamda konuyla alakalı 4 video, 3 galeri ve 95 adet THY haber içeriği bulunmuş olup, tüm içerikler 4 sayfalı bu arşivde listelenmektedir.

THY İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel THY haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Anlık THY Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni THY haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son THY haberlerini okuduktan sonra, Havacılık İnceleme ve Videoları da izleyebilirsiniz.

Türk Hava Yolları (THY) Hakkında

Türk Hava Yolları (THY), (BIST: THYAO), Türkiye'nin ulusal hava yolu şirketidir. Türk Hava Yolları'nın merkezi İstanbul'dadır. Türk Hava Yolları'nın uçuş ağı Avrupa, Orta Doğu, Uzak Doğu, Kuzey Afrika, Orta Afrika, Güney Afrika, Kuzey ve Güney Amerika'ya kadar uzanmaktadır. 2015 yılında 61,2 milyon, 2018 yılında 75,2 milyon, 2019 yılında 74,2 milyon yolcu taşımıştır.

THY hakkında bilgi Vikipedi'den alınmıştır.

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim