Anlık Bildirim

TikTok ilk TV uygulamasını başlattı

Son zamanlarda ABD'de yasaklanma haberleriyle gündemi meşgul eden TikTok, ilk TV uygulamasını Amazon Fire TV cihazlar için başlattı.

TikTok ilk TV uygulamasını başlattı Tam Boyutta Gör

Son birkaç haftadır, ABD'de yasaklanması gündemde olan TikTok, çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Popüler sosyal platformun şimdi de ilk TV uygulamasını başlattı.

Ülkemizde de son derece yüksek bir kullanıcı sayısına sahip olan kısa video uygulaması, TikTok, geçtiğimiz günlerde Amazon Fire TV cihazlarda "More on TikTok" adlı ilk TV uygulamasını başlattı. Uygulama, oynatma listelerini ve TikTok mobil uygulamasından seçilen videoların derlemelerini içeriyor.  Ek olarak TV uygulamasında, içerik oluşturucularla röportajlar ve TikTok'un bir dakikalık sınırını aşan diğer içerikler de yer alacak.

TikTok ilk TV uygulamasını başlattı Tam Boyutta Gör

TV'lerde de olmalıyız

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan TikTok küresel pazarlama başkanı Nick Tran: "Fire TV gibi akış cihazlarının benimsenmesinin, kullanıcılarımızla bağlantı kurmak için ne anlama geldiğini ve onlara nasıl daha dinamik deneyimler sunabileceğimizi düşünüyorduk. İçeriğimizi bir dereceye kadar TV'ye getirmenin doğal bir sonraki adım olduğunu düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

Ayrıca TikTok, mobil video formatının TV ekranlarında ne kadar iyi performans gösterdiğini belirlemek için de denemeler yapıyor. More on TikTok uygulamasının sadece videoları izlemek amaçlı kullanıldığını ve bu uygulamayla oturum açma ve video yükleme işlemlerinin yapılmadığını da belirtelim. Uygulama şimdilik reklamsız ve ücretsiz bir şekilde kullanıma sunuldu. Diğer TV platformlarına gelip gelmeyeceği ise henüz belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim