Anlık Bildirim

TikTok'un yeni rakibi Byte, reklam gelirlerini içerik üreticilerine dağıtacak

Geçtiğimiz hafta kullanıma sunulan ve TikTok'un en büyük rakibi olarak gösterilen Byte, reklam gelirlerini popüler içerik oluşturucularına dağıtacağını açıkladı.

TikTok'un yeni rakibi Byte, reklam gelirlerini içerik üreticilerine dağıtacak Tam Boyutta Gör

Vine yaratıcılarından Dom Hoffman tarafından hayata geçirilen en yeni video oluşturma uygulaması Byte, TikTok'un ele geçirmiş olduğu pazara sıkı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

Tüm reklam gelirini dağıtacak

Şirket, Youtube'a benzer şekilde içerik oluşturucularına reklam gelirlerini dağıtacağını açıkladı. Diğer şirketlerin aksine Byte'ın, reklam gelirinin yüzde 100'ünü popüler videolar üreten kullanıcılarına dağıtacak olması ise işin ilginç kısmı. Ödemelerin 120 günde bir yapılacağı ve herhangi bir pay alınmayacağı belirtiliyor.

TikTok'un yeni rakibi Byte, reklam gelirlerini içerik üreticilerine dağıtacak Tam Boyutta Gör

Buna paralel olarak Byte platformundaki bir içerik oluşturucu, ne kadar popüler olursa, kazanacağı para da o kadar yüksek olacak. Ancak Byte, gelen tüm reklam gelirlerini içerik oluşturuculara dağıtırsa, bu şirketin uzun bir süre ayakta kalamayacağı anlamına da gelebilir. Bu nedenle, şirketin ilk aylarda kullanıcı sayısını yükseltmek için böyle bir uygulama yapacağı düşünülüyor. Byte'ın aldığı bu kararın TikTok'a örnek olup olmayacağını ise hep birlikte göreceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim