Anlık Bildirim

Tivibu arayüzü yenilendi! Platforma yeni özellikler eklendi

Türk Telekom'un TV platformu Tivibu'nun arayüzü ZTE iş birliği ile yenilendi. Platforma yapay zeka, profil oluşturma, 7 gün geriye alma gibi yeni özellikler eklendi.
Tivibu arayüzü yenilendi Tam Boyutta Gör
Türk Telekom, İstanbul Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte Tivibu'nun yeni arayüzünü tanıttı. ZTE ile iş birliği yapan Tivibu, modern görünüme ve yeni özelliklere kavuştu.

Yaklaşık 3 milyon aboneye sahip olduğu duyurulan Tivibu’nun arayüzü baştan aşağı yenilendi. Kullanıcılar, izlemek istedikleri içeriklere daha kolay bir şekilde erişebilecek.

Tivibu arayüzü yenilendi Tam Boyutta Gör
Dijital platformlarda görmeye alıştığımız “Profil” özelliği Tivibu’ya geliyor. Kullanıcılar evin her ferdi için yeni profil oluşturabiliyor. “Benim Kanalım” adı verilen özellik sayesinde, seçilen profilin izleme alışkanlığına özel öneriler Benim Kanalım sekmesi altında listeleniyor. Yapay zekadan faydalanan bu özellik sayesinde sevdiğiniz içeriklere ulaşmanız kolaylaşacak.

Tivibu arayüzü yenilendi Tam Boyutta Gör
Profillere "ebeveyn denetimi" ve "çocuk profilleri" özelliği eklenmiş. Profillerin hangi yaş kitlesine uygun içerikleri izleyebileceğini belirleyebiliyorsunuz. Çocuk profili ise kullanımı kolaylaştırılmış arayüzü ve çocuklara özel içerik önerileriyle öne çıkıyor.

Canlı yayınlar 7 güne kadar geri alınabilecek

Canlı yayınları 24 saate kadar geri alma özelliği 7 güne çıkarıldı. Türkiye’de ilk defa canlı yayınlar 7 güne kadar geri alınabilecek. Çevrimdışı izleme özelliği sayesinde TivibuGO mobil uygulaması ve akıllı TV uygulamalarını kullanarak izlemek istediğiniz dizi, film ve TV yayınlarını indirerek çevrimdışı olarak seyredebileceksiniz. Seç izle kategorisindeki içeriklere IMDB puanı bilgisi eklendi. İçeriklerin IMDB puanını görerek tercih yapabilir veya “IMDB puanı yüksek filmler” kategorisinde yüksek puanlı içeriklere erişebilirsiniz.

Tivibu arayüzü yenilendi Tam Boyutta Gör
Tivibu’nun yeni arayüzü yakın zamanda Tivibu IPTV cihazlarında, akıllı TV’lerde ve mobil uygulamada kullanıma sunulacak. Televizyonun Smart TV mağazasından veya App Store ve Google Play Store’dan Tivibu uygulamasını indirerek yeni özellikleri kullanabileceksiniz. Android TV ve Apple TV cihazlarında da Tivibu’nun yeni arayüzü kullanıma sunulacak.

Tivibu ayrıca yeni arayüzün yanı sıra yeni TV kanalı Tivilife’ı da duyurdu. Yaşam kanalı kategorisinde yayın yapacak Tivilife’ta gezi, yemek, belgesel ve hobi içerikli yayınlar olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3559 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
zte, türk telekom ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim