Anlık Bildirim

Transformers: Rise of the Beasts filminden ilk detaylar geldi

Yapılan sanal bir etkinlikte Transformers serisinin yeni filminin adı, yapımcı Lorenzo Di Bonaventure ve yönetmen Steven Cable Jr. tarafından “Rise of the Beasts” olarak açıklandı.

Creed 2 ve The Land gibi filmlerin yönetmen koltuğunda oturan Steven Cable Jr. yeni Transformers filmiyle ilgili ilk detayları ve filmin logosunu hayranlarla paylaştı. Film, 1996 yılında çıkan Beast Wars: Transformers isimli animasyon dizisinin beyaz perdeye uyarlanması olacak. Filmin başrollerinde Anthony Ramos ve Dominique Fishback yer alacak. 
 

Transformers: Rise of the Beasts filminden ilk detaylar geldi Tam Boyutta Gör


Yapım, Michael Bay’in filmlerinden önce, 1994 yılında Brooklyn, New York ve Peru’da geçecek. Optimus Prime’ın dünyaya ilk gelişi ve bir lidere nasıl dönüştüğü anlatılacak olan filmde, Predacon, Maximal ve Terraconlar gibi Beast Wars karakterleri de yer alacak.

Transformers: Rise of the Beasts filminden ilk detaylar geldi Tam Boyutta Gör


Etkinlikte, yapımcı Lorenzo Di Bonaventure filmle ilgili olarak, “Bu filmde hayranlara birçok yenilik göstermeye çalışacağız. Autobot ve Decepticonların savaşından artık yorulduğumuzu söyleyebilirim. İzleyenlere daha önce görmedikleri birçok şeyi göstereceğiz” dedi. Filmin yönetmeni Steven Cable Jr. ise, “Evreni genişletmek istiyoruz. Şimdiye kadar Autobot ve Decepticonları gördük. Bu filmde Optimus Prime’a yeni tehdit olarak Terraconlar olacak. Terraconlarla birlikte hayranlara nostaljiyi getirirken beklenmedik şeyleri de göstereceğiz” diye ekledi.

Çekimleri başlayan Transformers: Rise of the Beasts’in 24 Haziran 2022’de hayranları ile buluşması bekleniyor.

Kaynakça https://comicbook.com/movies/news/transformers-rise-the-beasts-movie-logo-title-spoilers-revealed/ https://variety.com/2021/film/news/transformers-rise-of-the-beasts-anthony-ramos-1235002707/ https://comicbook.com/movies/news/transformers-reveals-rise-of-the-beasts-title/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim