Anlık Bildirim

Türk Hava Yolları'ndan tüm dış hat seferleriyle ilgili yeni açıklama

Türk Hava Yolları, koronavirüs nedeniyle meydana gelen sefer iptallerini yayınladığı sayfasını güncelledi. Yapılan yeni duyuruda, tüm dış hat seferlerinin iptal edildiği bildirildi.

Türk Hava Yolları'ndan tüm dış hat seferleriyle ilgili yeni açıklama Tam Boyutta Gör

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, havacılık sektörünü derinden etkilemeye devam ediyor. Ülkemizin önemli temsilcisi Türk Hava Yolları da bu kapsamda aldığı yeni önlemleri duyurdu.

Koronavirüs nedeniyle gerçekleşen sefer iptallerini duyurduğu sayfayı güncelleyen Türk Hava Yolları, tüm dış hat uçuşlarını 20 Mayıs 2020’ye kadar durdurduğunu açıkladı. Şirket tarafından yapılan açıklama şöyle:

“Yeni koronavirüs (COVID-19) küresel salgını sebebiyle, resmi otoritelerce alınan kararlar ve sizlerin sağlığı için aldığımız önlemler doğrultusunda tüm dış hat uçuşlarımız 20 Mayıs 2020 tarihine kadar  durdurulmuştur. 3 Nisan 2020 saat 23.59 (TSİ) itibarıyla tüm iç hat uçuşlarımız 20 Nisan 2020 tarihine kadar durdurulmuştur.”

Koronavirüsün THY'nin yolcu rakamlarına etkisi

Koronavirüs salgını Türk Hava Yolları’nın yolcu rakamlarını olumsuz etkiledi. Şirketin KAP’a yaptığı bildirimde, 2019’un mart ayında 5,9 milyon olan toplam yolcu sayısının 2020 yılının aynı döneminde yüzde 53’lük azalışla 2,8 milyon olarak gerçekleştiği açıklanmıştı. Yolcu sayısının iç hatlarda yüzde 44,9 oranında, dış hatlarda ise yüzde 59,1 oranında azaldığı bildirildi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim