Anlık Bildirim

Turkcell Dergilik uygulamasına Podcast özelliği geldi

Dergi okuma uygulaması olarak yola çıkan ancak yeni özelliklerle kapsamı genişleyen Dergilik'e Podcast yayınları eklendi. Yerli Podcast içeriklerini Dergilik'ten tüketebilirsiniz.

Turkcell Dergilik uygulamasına Podcast özelliği geldi Tam Boyutta Gör

Turkcell’in dergi ve gazete okumak amacıyla yola çıkan Dergilik uygulamasına şimdi de Podcast özelliği geldi. Son dönemde podcastler ciddi oranda popülerlik kazandı. Spotify ve Apple Podcast uygulamaları bu ivmenin yakalanmasında etkili oldu. Turkcell’in Dergilik uygulamasının da yerli podcast üreticilerine katkı sağlaması planlanıyor.

Podcast özelliği, Dergilik'teki sesli makale özelliğinden bağımsız olarak eklendi. İki özellik aynı anda hizmet vermeye devam edecek.

Podcast sayfasına baktığımızda popüler yayınların birçoğunun platforma eklendiği görülüyor. Dergilik uygulamasına yeni eklenen podcast kanalları arasında en çok dinlenenler; Kitapsız Edebiyat, Fortune Türkiye, e-Gönüllü, Organik Beyinler, Altın Bilezik ve Sinematris oldu.

En çok dinlenen ilk üç podcast bölümü ise sırasıyla; E-gönüllü kanalından ‘Hadi 1 Gönüllü Tanıyalım - Nancy Güzeliş’ bölümü, Fortune Türkiye kanalından ‘Fortune 500 Zirvesi Fortune Globali Ağırladı’ bölümü ve Kitapsız Edebiyat kanalından ‘Küçük Prens’ bölümü oldu.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.arneca.dergilik.main3x&hl=tr&gl=US

https://apps.apple.com/tr/app/dergilik/id432514382?l=tr

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim