Anlık Bildirim

İkinci el telefon satmanın kolay yolu: Turkcell eski telefonunuzu nakite dönüştürüyor

Telefonunuzu hızlı ve kolay bir şekilde ikinci el olarak satmak istiyorsanız Turkcell'in "Eski Telefonu Nakite Dönüştür" platformunu kullanabilirsiniz.         
Turkcell eski telefonunuzu nakite dönüştürüyor Tam Boyutta Gör
İkinci el telefon fiyatlarında son haftalarda ciddi artış yaşandı. Fiyatların artmasıyla birlikte vatandaşlar ikinci el telefon satın almak yerine, bütçeyi artırmayı veya aynı bütçeye sıfır telefonları tercih ediyor. Durum böyle olunca ikinci el telefon satmak zorlaşıyor.

Elinizdeki telefonu kolay ve hızlı şekilde satmayı düşünüyorsanız Turkcell’in ikinci el telefon satış sistemini kullanabilirsiniz. Turkcell’in web sitesi üzerinden başvuru yaparak telefonunuzu birkaç gün içerisinde nakite dönüştürebilirsiniz.

Telefonunuzun değerini öğrenin

Turkcell ilk olarak sizden telefonunuzun marka, model, kozmetik durumu ve fonksiyonların sağlamlığı hakkında ön bilgi alıyor. Girdiğiniz bilgilere göre bir ön teklif tutarı gösteriliyor. Fiyatı beğenirseniz ücretsiz kargo ile telefonu Turkcell’in anlaşmalı olduğu yenileme merkezlerine gönderiyorsunuz. Yapılan son kontrollerin ardından tarafınıza son teklif tutarı iletiliyor. Son teklifi onayladığınız takdirde 5 iş günü içerisinde hesabınıza nakit olarak yatırılıyor. Son teklifi kabul etmezseniz yine ücretsiz kargoyla telefonunuz size geri gönderiliyor.

İkinci ele talep azaldığı için kendi telefonunuzu satmak uzun sürebilir ve almayı düşündüğünüz telefona yeni zamlar gelebilir. Bu sistem sayesinde satmayı düşündüğünüz telefon için ilan yayınlamak, müşteri bulmak, pazarlık yapmak ve telefonu yüz yüze satmak gibi dertlerden kurtuluyorsunuz. Hızlı ve kolay şekilde telefonunuzu nakite dönüştürebiliyorsunuz.

Telefonunuzu Turkcell güvencesiyle satmak için tıklayın

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
36012 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
turkcell, ikinci el ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim