Anlık Bildirim

Twitter, Türkiye'deki F1 hayranlarının en çok konuştuğu konuları açıkladı

Twitter, Türkiye'deki kullanıcıların F1 hakkındaki tweet verilerini açıkladı. Sezonun en çok konuşulan pilotları, takımları ve etiketleri belli oldu.

Türkiye'deki F1 hayranları en çok ne hakkında tweet attı? Tam Boyutta Gör

Türkiye’de F1 heyecanı başladı. Bugün ilk antrenman turları yapıldı. Twitter, yarış atmosferini desteklemek amacıyla Türkiye’deki F1 hayranlarının sezon boyunca Twitter’da en çok konuştuğu konuları açıkladı.

F1 2021 sezonu boyunca (8 Mart-7 Ekim 2021) Türkiye’de en çok konuşulan F1 sürücüsü Lewis Hamilton oldu. Hamilton’un ardından en çok konuşulan sürücüler sırası ile Max Verstappen, Sebastian Vettel, Charles Leclerc ve Fernando Alonso oldu.

Takımlar sıralamasına baktığımızda ise ilginç bir tablo ile karşılaşıyoruz. Birinci sırada Mercedes AMG var fakat ikinci sırada Red Bull Racing yerine McLaren takımını görüyoruz. Bitci fan token sponsorluğunun etkisiyle Mclaren, Red Bull Racing’den daha fazla konuşulmuş. Mclaren’i Red Bull Racing ve Scuderia Ferrari takip ediyor.

Sezon boyunca en çok kullanılan hashtag #F1, #Formula1 ve #AzerbajianGP etiketleri oldu. Azerbaycan GP, sezonun hakkında en çok tweetlenen yarışı oldu.

MercedesAMG’nin Süveyş Kanalı’nda kaza yapan The Ever Given isimli hakkındaki tweeti sezonun en çok retweet edilen tweeti oldu.

Ferrari’nin Türkiye GP için tasarladığı poster paylaşımı, sezonun en çok retweet etilen Ferrari tweet’i oldu.

Türkiye GP için özel sayfa oluşturuldu

F1 Türkiye GP’yi takip etmek için Twitter’ın global etkinlik sayfasını ziyaret edebilirisiniz. F1 hakkında önemli isimlerin ve önemli hesapların Türkçe tweetleri bu özel sayfada listeleniyor. Twitter, Türkiye'deki F1 hayranları için ilk defa etkinlik sayfası oluşturdu.

F1 Türkiye GP Etkinlik Sayfası

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim