Anlık Bildirim

Tweetler Google arama sonuçlarında çıkmamaya başladı

Elon Musk’ın Twitter'da aldığı sert önlemlerin bazı yan etkileri oldu. Kullanıcı profilleri ve tweetler Google arama sonuçlarında çıkmamaya başladı.             
twitter google arama engelleme Tam Boyutta Gör
Twitter, ilk olarak kayıtlı olmayan tüm kullanıcıların içeriklere erişmesini engelledi. Giriş yapmayanlar artık tweetleri ve profilleri görüntüleyemiyor. Bunun dışında kullanıcıların bir günde okuyabileceği tweet sayısına sınırlama getirildi, Blue aboneliği olanlar dahi bundan etkilendi. Musk’ın geçici uygulamaya koyduğu bu sınırlamaların büyük etkileri de oldu. Tweetler Google aramalarda gösterilmemeye başlandı.

Yeni tweetleri etkilemiyor

Google, eski tweetlerden başlayarak Twitter sonuçlarını göstermemeye başladı. SearchEngineLand’e göre, bir hafta içinde yüz milyonlarca tweet arama sonuçlarından kaldırıldı, üçüncü parti araçlar sıralamada düşmeye başladı.  Bunun nedeni, Google’ın kendi test araçlarından da kontrolü yapılabileceği üzere Google’ın artık Twitter URL’lerini taramaması.

Bu şimdilik eski tweetlerde var; yeni tweetler ve profiller arama sonuçlarında çıkıyor. Son dakika haberleri gibi yeni girilen tweetler de arama sonuçlarında gösteriliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim