Anlık Bildirim

Twitter mavi tik onayı yine gecikebilir

Tesla ve SpaceX firmalarındaki sert, tavizsiz çalışma anlayışını Twitter’da da uygulamak isteyen Elon Musk büyük tepki ile karşılaştı. Projeler gecikebilir.     
Twitter Tam Boyutta Gör
Elon Musk’ın Twitter’ı satın alması sonrasında adeta deprem yaşanan genel merkezde skandallar bitmiyor. Toplu istifalar, kilitlenen giriş kapıları derken Twitter’ın sonunun geldiği yorumları yapılıyor. Twitter mavi tik alma da yılan hikâyesine döndü.

Twitter mavi tik gecikebilir

Twitter Blue aboneliği içerisine dahil edilen mavi tik onayı 8$ ödenmesine rağmen halen başlatılmadı. Seçimler nedeniyle bir süre ertelendi ve yeniden başlayana kadar da onaylar durduruldu. 29 Kasım olarak tarih verilmesine rağmen haberler iyi değil.

Elon Musk çalışanlarına bir mesaj göndererek mesai sonrası da dahil çok yoğun çalışma istemiş ve gerekirse kendisi gibi ofiste gecelemelerini tavsiye etmişti. Perşembe gününe kadar da cevap verilmesini söylemişti. Beklendiği onlarca çalışan bu zor şartları kabul etmeyerek genel merkezi terk etmeye başladı.

Kaynaklar işi bırakan çalışan gruplarının arasında Twitter Blue lider tasarım ekibinin de olduğunu belirtiyor. 10 gün içerisinde yeniden aktif olması beklenen mavi tik sürecinin nasıl yetiştirileceği merak konusu. Elon Musk’ın işi bırakanları bahane ederek mavi tik işini daha da ertelemesinden endişe ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim