Anlık Bildirim

Twitter, gönderi birleştirme hizmeti Threader’ı satın aldı

Zincir gönderileri birleştirerek tek bir makale şeklinde okumaya imkân tanıyan Threader uygulaması Twitter tarafından satın alındı. Ekip Twitter Blue bölümüne katıldı. 

Threader uygulaması

Twitter’ın fazla kelime içeren gönderiler için seri Tweet şeklinde zincir paylaşım yapılmasına imkân tanımasının ardından, bunları bir makale gibi birleştiren uygulamalar popüler olmuştu. Bu hizmeti şimdi Twitter da sunuyor. 

Threader nedir?

Twitter Blue ücretli abonelik kapsamında kullanıcılara gönderileri birleştirerek tek bir makale gibi okuma hizmeti sunuluyor. Bu hizmet popüler Threader uygulamasının kurucusu Marie Denis ile birlikte hazırlanmıştı. 

Twitter şimdi geliştirici ekibi tamamen satın aldığını duyurdu. Threader ekibi ve Marie Denis firmanın Longform adındaki gönderi okuma deneyimini iyileştirme bölümüne katılacak. Uygulama ise 15 Aralık itibariyle kapanacak. 

Longform bölümü Twitter Blue için okuma deneyimini iyileştirecek çözümler hazırlıyor. Gelecek dönemde gönderi okuma ile ilgili daha fazla yeniliğin Twitter Blue abonelerine sunulması bekleniyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim