Anlık Bildirim

Twitter düzenleme tuşunun ayrıntıları belli oldu

Twitter gönderilerinin nasıl düzenleneceğine ilişkin test kullanıcılarından paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Düzenlenmiş gönderiler nasıl görünecek ve süresi ne olacak belli oldu. 

Twitter Tam Boyutta Gör

Twitter’ın uzun süredir üzerinde çalıştığı ve ilk etapta Twitter Blue abonelerine yönelik olacak düzenleme özelliği ile ilgili detaylar gelmeye devam ediyor. Özelliğin kullanıcılara nasıl görüneceği de ortaya çıktı. 

Twitter düzenleme özelliği netleşiyor

Kullanıcı bir gönderiyi yayınladıktan sonra web üzerinde sağ taraftaki 3 noktalı menüye tıklayınca karşınıza çıkıyor. Burada düzenleme tuşuna basarak gönderiyi düzenlemeye başlayabiliyorsunuz. Mobilde ise kalem simgesine basarak doğrudan geçiş yapabiliyorsunuz. 

Düzenlenmiş gönderilerde bununla ilişkili bir uyarı tanımı iliştiriliyor. Ayrıca hitap ettiği kitlenin değiştirilemeyeceği belirtilmiş. Yine gönderiler ilk 30 dakika içerisinde düzenlenebiliyor. Yani çok eski gönderilerde böyle bir imkân olmayacak. En çok merak edilen konu buydu. Yaptığını düzenlemeleri görebileceğiniz bir geçmiş sayfası da mevcut. Henüz düzenleme özelliği ne zaman kullanıma sunulacak bilinmiyor. 


 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim