Anlık Bildirim

Twitter'a yakın zamanda podcast sekmesi gelebilir

Sosyal medya uygulaması Twitter, yeniliklere doymuyor. Mühendis Jane Manchun Wong, yaptığı açıklamada Twitter'ın bu kez podcast özelliğini test ettiğini duyurdu.

Twitter, podcast özelliğini test ediyor

Popüler sosyal medya uygulaması Twitter, yeni özellikleri test etmeye devam ediyor. Twitter, 2020'de Spaces'ı piyasaya sürdükten sonra podcast uygulaması Breaker'ı satın almıştı. Bunun üzerine Twitter'ın podcast konusunda bir yenilik yapıp yapmayacağı merak ediliyordu. Bu soruların merakla beklenen cevabını mühendis Jane Manchun Wong verdi. Yaptığı paylaşımdaki ekran görüntülerine göre Twitter, podcast sekmesini test ediyor olabilir.

Twitter, Podcast'ler sekmesini test ediyor

Jane Manchun Wong tarafından yayınlanan ekran görüntüleri, Twitter'ın "Podcast'ler" sekmesini test ettiğini gösteriyor. Paylaşılan ekran görüntülerine göreTwitter'ın alt menü çubuğunda bulunan mikrofon simgesine basıldığında uygulama "Podcast'ler" sekmesine yönlendirecek.

Ekran görüntüsü, podcast'lerin platformda nasıl görüneceğine veya platformun sesli sohbet odaları olan Spaces'ı bir şekilde dahil edip etmeyeceğine dair herhangi bir şey göstermiyor. Ancak Twitter, Spaces'ın podcast'lere benzemesinden dolayı podcast sekmesini devreye soktuğunda Spaces ile entegre etmesi olası ihtimaller arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim