Anlık Bildirim

Twitter yeni erişebilirlik özelliğini duyurdu

Mikro blog sitesi Twitter, kullanıcı arayüzünde yenilikler yapmaya devam ediyor. Şirket son olarak, görme güçlüğü çeken kullanıcıları için yüksek kontrast seçeneğini aktif duruma getirdi.

Twitter yeni erişebilirlik özelliğini duyurdu Tam Boyutta Gör

Sosyal medya devlerinden Twitter görme güçlüğü çeken kullanıcıları için yeni bir erişebilirlik özelliğini aktif duruma getirdiğini açıkladı. Gelen haberlere göre yenilikler bununla sınırlı kalmayacak.

Twitter'a birçok yenilik gelecek

Twitter'a eklenen yeni özellik, mikro blog sitesindeki düğmeleri ve kullanıcı arayüzündeki diğer öğeleri yüksek kontrast renklere geçiriyor. Bunun da, görme zorluğu seçen kullanıcıların sosyal medya platformunda daha rahat ve yorucu olmayan bir görüşe kavuşmaları anlamına geldiğini söyleyebiliriz. Şirketin getirdiği yeniliklerin bunla sınırlı kalmayacağını belirtelim.


Twitter son zamanlarda, kullanıcıların tweet'lerini zamanlayabilecekleri bir özelliği test ediyor. Ayrıca platforma Reddit benzeri konuşma ağacı şeklinde kategorilenmiş yanıt özelliği de ekleneceği duyurulmuştu. Geçtiğimiz günlerde de Twitter'a yüklenen resimlerinin kalitesinin bozulmayacağı ve orjinal kalitesinde yükleneceği açıklanmıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim