Anlık Bildirim

Uçaklara müşteri çekmenin yeni yolu: Ücretsiz TikTok erişimi

ABD'nin en büyük havayolu şirketlerinden biri olan American Airlines, uçuş sırasında yolcularına 30 dakikalık ücretsiz TikTok erişimi sağlayacağını duyurdu.

Uçaklarda ücretsiz TikTok erişimi promosyonu başlıyor Tam Boyutta Gör

American Airlines havayolu şirketi, bazı uçuşlarda yolcularına 30 dakikalık ücretsiz TikTok erişimi sunacağını duyurdu. Akıllı telefonlarında TikTok yüklü olmayanlar ise uçuş sırasında Wi-Fi ücreti ödemeden indirebilecekler.

Söz konusu hizmet yalnızca Viasat sistemiyle donatılmış dar gövdeli uçaklarda kullanılabilecek. Yolcular cihazlarını uçak moduna alıp AA-Inflight sinyaline bağlanarak yarım saatlik ücretsiz TikTok erişiminden yararlanabilecekler.

Uçaklarda ücretsiz TikTok erişimi promosyonu başlıyor Tam Boyutta Gör

Facebook Messenger imkanı da sunmuştu

American Airlines, promosyonun süresinin müşterilerin tepkisine bağlı olacağını belirtti. Havayolu şirketi geçen yıl da yolcuların Facebook Messenger'ı uçakta ücretsiz kullanmalarına olanak tanımıştı. Aynı şeyi Southwest ve Delta firmaları da yapıyor.

Ücretsiz TikTok erişiminin pandemi döneminde toplu taşımaya sıcak bakmayanları uçuş yapmaya ikna etmesi pek mümkün görünmüyor. Ancak 30 dakikalık TikTok deneyimi bazıları için uçak yolculuğunu daha keyifli hale getirmeye yetebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim