Anlık Bildirim

USB-C, AirPods'lara planlanandan daha erken gelebilir

TFI Securities analisti Ming-Chi Kuo, Apple'ın gelecek yıl tüm AirPods modellerinde USB-C özellikli şarj kutusuna geçeceğini düşünüyor. AirPods Pro 2 ise Lightning portunu kullanmaya devam edecek.

USB-C, AirPods'lara planlanandan daha erken gelebilir Tam Boyutta Gör

Ünlü analist Ming-Chi Kuo, Apple'ın 2023'te tüm AirPods modelleri için USB-C özellikli şarj kutularına geçiş yapacağını düşündüğünü söyledi. Daha önce piyasaya sürülecek olan yeni AirPods'larda ise şarj arayüzü ile ilgili herhangi bir değişiklik olmayacak.

Kuo bu sözleriyle sonbahardaki lansman etkinliklerinden birinde duyurulacak AirPods Pro 2'yi kast ediyor. Zira interente sızdırılan render görüntüleri bu yönde bir beklentiye girilmemesi gerektiğini ortaya koymuştu. Kablosuz kulaklık Lightning portunu kullanmaya devam edecek.

USB-C arayüzü 2024'te zorunlu olacak

Apple'ın USB-C özellikli şarj kutularını ayrı olarak da satabileceği düşünülüyor. Böylece Lightning arayüzünü bırakmak isteyen kullanıcılara bir seçenek sunacağı gibi bundan esktra para da kazanacak. Şirketin bu hamlesi Avrupa Birliği'nin yeni yasasına uyma konusunda atılmış erken bir adım olarak değerlendirilebilir.

USB-C, AirPods'lara planlanandan daha erken gelebilir Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz üzere 2024 sonbaharında üreticilerin akıllı telefonlarda, tabletlerde, dijital kameralarda, kablosuz kulaklıklarda, taşınabilir konsollarda ve diğer tüketici elektroniği cihazlarında USB-C kullanmalarını zorunlu kılacak bir yasa yürürlüğe girecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim