Anlık Bildirim

AirPods Lite yıl bitmeden tanıtılabilir

Dünyanın en büyük kablosuz kulaklık üreticilerinden olan Apple, AirPods markasını genişletmeye devam ediyor. İddialara göre AirPods Lite, yıl bitmeden satışa sunulacak.
Birinci nesil AirPods Tam Boyutta Gör
AirPods ile kablosuz kulaklık pazarını değiştiren Apple, yıl bitmeden birçok farklı model ile AirPods ailesini yenilenemeyi düşünüyor. İddialara göre firma, ilk kez bu yıl uygun fiyatlı AirPods modelini tanıtacak.

Uygun fiyatlı AirPods Lite yolda

Güvenilir tahminleri ile bilinen ünlü analist Jeff Pu, Apple’ın yılın ikinci yarısında uygun fiyatlı AirPods Lite’ı piyasaya süreceğini belirtti. Raporunda genel olarak AirPods üretiminin Apple'ın genel tedarik zinciri ve ortakları üzerindeki etkisine odaklanan Pu, AirPods üretiminin bu yılın sonlarında düşük maliyetli bir modelin piyasaya sürülmesi sayesinde artacağını açıklıyor. Pu, bahsi geçen cihaz hakkında detay sunmasa da üründen AirPods Lite olarak bahsediyor.

Geçtiğimiz aylarda Apple’a yakın kaynakları ile bilinen Ming-Chi Kuo da Apple’ın uygun fiyatlı bir AirPods modeli üzerinde çalıştığını belirtmişti. Ayrıca Mark Gurman, Apple’ın yıl bitmeden iki farklı AirPods 4 modeli satışa çıkaracağını söylemişti. Görünüşe göre AirPods ailesi, yıl bitmeden baştan aşağı yenilenecek. Önümüzdeki aylarda tanıtılması beklenen AirPods Lite, muhtemelen 99$ fiyat etiketiyle piyasaya sürülecek.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim