Anlık Bildirim

Vivo’nun özelleştirilmiş görsel bilişim yongası tanıtıldı

Vivo Imaging Chip V1 adlı özelleştirilmiş görsel yongası dikey entegrasyon için yardımcı olacak ve ilk olarak Vivo X70 Pro+ akıllı telefon modelinde kullanılacak.

Vivo Imaging Chip V1 tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon pazarında üreticiler ağırlıklı olarak Qualcomm, MediaTek, Unisoc gibi tasarımcıların yongalarını kullanıyor ancak farklılaşma isteyenlerin kendi tasarımlarına yöneldiğini görüyoruz. 

Vivo Imaging Chip V1 neler sunuyor?

Google’ın Pixel telefonlarında kendi görsel yongasını kullanmasına benzer şekilde Çinli Vivo da özel bir görsel işlemci geliştirdi. Vivo Imaging Chip V1 görsel işlemcisi firmanın yeni modellerinde kullanılacak. 

300 kişilik ekibin 2 yıl boyunca geliştirdiği görsel yonga dikey entegrasyon yolunda önemli bir aşama olacak ve firmanın kendi optimizasyonlarını yapmasına imkân tanıyacak. Böylece kamera teknolojileri konusunda daha dikkat çekici ürünler ortaya koyabilecek. 

Vivo Imaging Chip V1 yongası ilk olarak Vivo X70 Pro+ akıllı telefon modelinde kullanılacak. Muhtemelen bir süre firmanın en üst seviye telefonlarına özgü kalacak gibi zira Vivo X70 serisinin diğer modellerinde farklı çözümlere yer veriliyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim