Anlık Bildirim

Vivo X Flip tasarımı ve teknik özellikleri ortaya çıktı

Vivo'nun yeni katlanabilir telefonu Vivo X Flip modelinin tasarımı ve özellikleri gün yüzüne çıktı. Galaxy Z Fold 4'e rakip olacak cihaz beraberinde neler getiriyor? İşte detaylar
Vivo X Flip tasarımı ve teknik özellikleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Akıllı telefon pazarının iddialı oyuncularından Vivo, yeni katlanabilir telefonları Vivo X Flip ve X Fold 2 modellerini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Şimdi uzun zamandır söylentiler ile karşımıza çıkan Vivo X Flip modelinin tasarımı ve teknik özellikleri sızdırıldı. Galaxy Z Flip 4'e rakip olacak cihaz neler sunacak? Gelin hep beraber bakalım.

Vivo X Flip tasarımı ve özellikleri belli oldu

Bildirilenlere göre Vivo X Flip, OPPO Find N2 Flip ve Galaxy Z Fold 4 Flip’e benzer şekilde dikey katlanabilir form faktörüne sahip olacak. Bununla birlikte cihazın ön tarafında 120Hz yenileme hızı ve FHD+ çözünürlük sunan 6,8 inç OLED ekrana sahip olacağı belirtiliyor. Ayrıca mevcut katlanabilir cihazlara kıyasla 682 piksel genişliğinde daha büyük bir kapak ekranına ev sahipliği yapacak.

Vivo X Flip tasarımı ve teknik özellikleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Arka tarafında ise yuvarlak bir kamera modülü ile görüntülenen Vivo X Flip, kuvvetle muhtemel 50MP Sony IMX 866 birincil ve 12MP Sony IMX 663 geniş açı sensörlerinden güç alacak. Teknik tarafta ise 44W şarj destekli 4.400 mAh pilden destek alacağı belirtilen telefon, gücünü 12GB RAM ve 128GB depolama kapasitesi ile eşleştirilen Snapdragon 8+ Gen 1 işlemciden alacak.

Vivo X Flip'in önümüzdeki ay Çin'de tanıtılması bekleniyor. Dikey katlanabilir telefonun küresel pazara adım atıp atmayacağı ise henüz açıklanmadı. Nitekim tüm bunlar için bir süre daha beklememiz gerektiğini belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim