Anlık Bildirim

WhatsApp, PiP özelliğini geliştiriyor: Yakında videolarda da kullanılabilecek

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, resim içinde resim özelliğini geliştirerek yakında videolarda da kulanılmasına olanak tanıyacak. İşte test aşamasında olan özelliğin detayları:
WhatsApp'ın PiP özelliği yakında videolarda da kullanılabilecek Tam Boyutta Gör
WhatsApp, kendini geliştirmeye ve yeni özellikler test etmeye kaldığı yerden devam ediyor. Yakın bir zamanda ortaya çıkan yeni bir rapora göreyse WhatsApp, şimdilerde videolar için resim içinde resim özelliği üzerinde çalışıyor ve bu özellik gelecekteki bir güncellemeyle kullanıma sunulacak.

WhatsApp'ın PiP özelliği yakında videolara geliyor

Eskiden WhatsApp kullanıcıları, paylaşılan bir videoya tıkladığında video tam ekranda açılıyor ve kullanıcıların uygulamayı kullanması kısıtlanıyordu. Ancak bu durum değişmek üzere. Çünkü yakın bir zamanda ortaya çıkan yeni bir rapora göre WhatsApp, kullanıcıları yakında sohbetlerde kendileriyle doğrudan paylaşılan videoları resim içinde resim modunda izleyebilecek. Bu, kullanıcıların WhatsApp kullanırken videoyu kayan bir pencerede izlemesine olanak tanıyacak.

WhatsApp'ın PiP özelliği yakında videolarda da kullanılabilecek Tam Boyutta Gör
Yukardaki ekran görüntüsünde de görüldüğü üzere WhatsApp'ın test aşamasındaki yeni özelliği, farklı sohbetler veya uygulamanın bölümleri arasında gezinirken video izleme özelliğini sunmakta. Resim içinde resim özelliği, WhatsApp'ta paylaşılan YouTube ve Instagram videolarını izlerken zaten mevcut olsa da doğrudan uygulama içinde paylaşılan videolar için şu anda kullanılamıyor. Yaklaşan bu özellik ise kişiler arasında paylaşılan video içeriğinin resim içinde resim modunda oynatmasına izin vererek kullanıcı deneyimini geliştirecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim